Verkiezingsfolder in het Westfries

Progressief Drechterland brengt verkiezingsprogramma uit in het Westfries

Progressief Drechterland heeft, naast haar reguliere verkiezingsprogramma, nu ook een versie van het programma in het Westfries uitgebracht.

De versie van het verkiezingsprogramma in het Westfries is de derde versie van haar programma die Progressief Drechterland presenteert. Naast deze laatste versie gaat het om het ‘gewone’ verkiezingsprogramma en een versie voor laaggeletterden die door alle inwoners van Drechterland te lezen is.

Erik Gerrits, nummer 4 op de kandidatenlijst en vertaler van het programma: “Progressief Drechterland is een partij die geworteld is in Drechterland. Deze Westfriese versie van ons programma bewijst dat nog maar eens.

Het biedt aan mensen een extra mogelijkheid om zich te laten informeren over waar Progressief Drechterland voor staat. Met deze versie benadrukken wij daarnaast nog maar eens hoezeer wij ook belang hechten aan het Westfriese erfgoed. En het is natuurlijk ook gewoon leuk.”

Of, zoals hij het vervolgens in het Westfries zei:
“Progressief Drechterland is een partai die worteld is in Drechterland. Deuze Westfriese versie van ôôs programma bewoist dat nog maar es een keer. Ut biedt an mense nag een mogelijkhoid om hullie te leite informere over weer Progressief Drechterland voor staat. Met deuze versie benadrukke woi deernaast nog maar derres hoe belangrijk woi ut Westfriese erfgoed vinde. En ut is vezellef ok gewôôn leuk.”

Voor meer informatie:

Erik Gerrits

nummer 4, Progressief Drechterland

erikgerrits@progressiefdrechterland.nl

(06) 26 24 44 61