Meteen naar de inhoud

Fotowedstrijd 2023

En de winnende foto is geworden...

Een prachtige impressie van het buitengebied van Drechterland. Westwoud. Een winterse Indruk van de koolvelden op het land, Vanaf het rustieke Landpad. Met aansluiting op het nieuwe Cor Schipperpad en het bestaande Cor Schipperpad.

.

 

Danielle Voorn

Een van de mooiste en nog unieke plekjes vind ik het landpadje tussen de streekweg en de wijzend in Westwoud. Een mooi rondje om te wandelen vanuit Hoogkarspel. Tussen de kool, en voorheen de koeien, met in de verte de Watertoren.

 

Ruud Jonker Steur

Stolp krijgt een nieuw rieten dak.

Ria Veken

Of dit het mooiste plekje van de gemeente is durf ik niet te zeggen maar voor mij wel een van de mooiste.  Elke keer dat ik hier langs de dijk wandel geniet ik van dit plaatje.  Ik hoop meer mensen met mij.

Menno Arbouw

Een prachtig, oud en groen stukje Drechterland is voor mij de ingang van het Kerkeveld in Venhuizen. De bijgesloten foto geeft het groen en de prachtige bomen weer tegen de achtergrond van de kerk aan de Kerkweg.

Jeannette de Roest Mantel

Vanuit ons dakraam een mooi uitzicht op de mooie skyline van Hoogkarspel

Isa Rijpkema

Ik fiets iedere ochtend over het mooie Wijzenddijkje

Geesje Veenstra

Het mooiste stukje Drechterland? Helaas was… een mooi plekje met uitzicht op het bekende ijkpunt van Hoogkarspel. Door de expansiedrift van de gemeente om anderen ook een woonplek te verschaffen verdwijnt er helaas veel groen en ruimte. Het is maar de vraag of de huidige bewoners altijd zitten te wachten op “deze vooruitgang”.

Fred Homan

Aankomen rijdend vanaf de snelweg is dit in het voorjaar de mooiste aanblik van Hoogkarspel.

Fred Homan

Stralend 50 meter hoog middelpunt van ons dorp.

Fred Homan

De watertoren met zijn beeldbepalende silhouet in elk jaargetijde.