Meteen naar de inhoud

Uitnodiging kandidaat fractieleden

  • door

 

We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaat fractieleden

We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten die hart hebben voor Drechterland en voor iedereen die hier woont. Wij willen daarbij een partij zijn die een afspiegeling is van de inwoners: vrouw, man, jong en oud(er).
Waar staat Progressief Drechterland voor?
Progressief Drechterland (PDL) is de partij die betrokken, duurzaam en innovatief is. Wij zijn daarbij het duurzame geweten van de gemeenteraad. Dit uiten wij door steeds opnieuw aandacht te vragen voor groene thema’s zoals biodiversiteit, duurzame energie, meer groen en door te strijden voor het behoud van onze prachtige Zuiderdijk. Maar wij zijn ook de partij die opkomt voor de inwoners die wel wat steun kunnen gebruiken. Tegelijkertijd begrijpen we dat bedrijven en land- en tuinbouw onmisbaar zijn voor een economisch gezonde regio. Kortom: we streven naar een evenwichtig en mooi Drechterland waar het goed wonen is en de natuur beschermd wordt. Een moderne, toekomstbestendige gemeente dus met behoud van het eigen karakter.

Wat kun je verwachten?
Binnen onze partij, bestuur en fractie hechten wij aan een gezellige sfeer, met wederzijds respect, waar iedereen recht heeft op haar/ zijn eigen inbreng. Verder hebben we als uitgangspunt: schouders eronder om samen iets goeds tot stand te brengen mét en vóór de inwoners. Heb je al politieke ervaring dan is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar het is geen eis.

Sta je achter onze standpunten en wil je politiek actief worden? Heb je nog vragen?
https://progressiefdrechterland.nl en/of communicatie@progressiefdrechterland.nl 06-12679381 Aanmelden secretariaat@progressiefdrechterland.nl